SERIJA VOJNA AKADEMIJA

Saznaj više

KONAK KOD HILMIJE

Koprodukcija

Saznaj više

LUD ZBUNJEN NORMALAN

Koprodukcija

Saznaj više

PRAG I SRPSKI SLIKARI

Saznaj više

TITO CRVENO I CRNO

Saznaj više

VREME JE ZA BEBE

Saznaj više

SERIJA VOJNA AKADEMIJA 5

U pripremi

Saznaj više

Dobrodošli u NIRA produkciju

O nama

NIRA

Kompanija NIRA F. T. C je jedna od vodećih distributera vrhunskih serija, filmova i TV programa na teritoriji bivših jugoslovenskih republika (Srbija, Makedonija, Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina). Od osnivanja 1995. godine, poslovna filozofija kompanije NIRA F. T. C se oslanja na pažljivo odabranom i kvalitetnom televizijskom programu. Dosadašnji uspeh kompanije se može pripisati upravo ovoj filozofiji, jer je uspela da uz poslovne aktivnosti omogući najznačajnije priznanje – veliko interesovanje i zadovoljstvo gledalaca uz pozitivne ocene televizijskih kritičara.

Od 2005. godine, NIRA F.T.C. počinje da se fokusira na produkciju filmskog, serijskog i televizijskog programa. Prvi produkcijski projekat bio je „Tito: crveno i crno“, koja je rađena u saradnji sa Radio-televizijom Srbije. Čitav serijal zabeležio je veliku gledanost, uzbrukao je javno mnjenje kako u zemlji tako i u regionu.

Nakon toga usledila je, glavna atrakcija naše kompanije, dokumentarna serija „Vreme je za bebe“, koja se još uvek snima i emituje na prvom programu RTS-a, kao jedini medijski sadržaj u našoj zemlji koji se, problemom bele kuge, bavi više od četiri godine u kontinuitetu. U prve četiri sezone prikazivanja, emitovane su 164 epizode a do kraja tekuće, pete sezone prikazivanja, biće emitovano 206 epizoda.

Osnovni zadatak kompanije NIRA u budućnosti, ostaje proizvodnja i distribucija kvalitetnog dokumentarnog, filmskog i serijskog TV programa.

Vreme je za bebe

Serija „Vreme je za bebe“ je jedini medijski sadržaj u našoj zemlji koji se, problemom bele kuge, bavi više od četiri godine u kontinuitetu..

CSI

Serija prati dogodovštine grupe inspektora forenzičara

Konak kod Hilmije

Radnja serije je smeštena u okupirano Sarajevo u Drugom svetskom ratu

L'onore Rispetto

Posle smrti glave porodice Fortebrači, Rokoa, njegova porodica odlučuje da krene na sever, u nadi da će pronaći bolji život.

Zauvek mlad

Lorem ipsum dolor sit amet.

Tito Crno I Crveno

U cilju dostizanja visokog stepena istorijske objektivnosti, snimljeni su autentični iskazi svedoka Titovog vremena

Prag i Srpski Slikari

Dugometražni dokumentarni film ”PRAG I SRPSKI SLIKARI”

Vojna Akademija

Vojna akademija danas u potpunosti zadovoljava najviše svetske standarde za obrazovanje oficirskog kadra, a sa akreditovanim studijskim programima, predstavlja obrazovno - naučnu ustanovu priznatu u zemlji i svetu